Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Ιούλιος...

Καλό μήνα εύχομαι σε όλες και όλους που είστε ακόμα εδώ… Εύχομαι ο Ιούλιος να γεμίσει τις ψυχές μας καλοκαίρι, όμορφες στιγμές, ανεμελιά και χαμόγελα. Εύχομαι να γεννηθούν μέσα σας νέες μουσικές, νέα όνειρα, νέα ανάγκη για ταξίδια…Ας κάνω όμως και λίγοοοο πιο προσωπικές τις ευχές μου έτσι για αλλαγή….
Στη Σοφία μου εύχομαι να παραμείνει χαμογελαστή και τον Ιούλιο, δυνατή και γεμάτη αντοχές, για να μπορεί να αντέχει τον κακό κακό κακό Σελιδοταξιδιώτη της χαχαχα!
Στην Άννα εύχομαι ο Ιούλιος να γεμίσει ζεστασιά ξανά την ψυχή της και να αφήσει τα όνειρά της ελεύθερα να καλπάσουν ξανά. Εύχομαι η ψυχή της να βρει την ηρεμία που αναζητά και οι άνθρωποι γύρω της να πάψουν πια να την πληγώνουν ή απλά εκείνη να πάψει να τους δίνει σημασία.
Στη Ράνια εύχομαι ο νέος μήνας να φέρει επαγγελματική ηρεμία, να σταματήσουν να γαβγίζουν οι χοντρές κοιλιές του δημοτικού συμβουλίου και να απολαύσει τους ροκάδες εκεί δίπλα στο ποτάμι!!!
Στην Έλια εύχομαι η ζωή της να γεμίσει με τις ευχάριστες εκείνες συμπτώσεις που εξιτάρουν τη φαντασία των ανθρώπων, να γεμίσει ο μήνας της με καρμικές ή μη συναντήσεις ( χαχαχα), και εύχομαι πολλά νέα βέλη να εκτοξεύσει ο μικρός έρωτας στην καρδιά της! (συγνώμη αλλά δεν μπορώ να επεκταθώ περισσότερο…μικροί διακόπτες με μπλοκάρουν χαχαχαχα)
Στην αγαπητή μου Βασούλα (καθικάκι) εύχομαι να πείσει το αγόρι της να πάει μαζί της στο Παρίσι και να περάσουν τέλεια. Και ίσως να καλέσουν και κανένα φτωχό συγγενή να πάει μαζί τους χαχαχαχα!
Στην Έλενα εύχομαι ο μήνας να τη γεμίσει με πολλά πνευματικά xanax, και η ‘’τρέλα’’ της να ανθίσει και από μικρό αγκάθι να μεταμορφωθεί σε ένα τεράστιο όμορφο λουλούδι…..

Καλό μήνα και σε όλους εσάς που δεν ξέρω τα ονόματά σας ακόμα, μα που εξακολουθείτε να μου προσφέρετε χαρά με την παρουσία σας στο blog μου!!!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Poly endiaferon oti mono gia koritsia eixes eyxes!

selidotaksidiotis είπε...

Tyxaio???? den nomizw xaxax